Byggställningar

Tjänster

Byggställningar

Byggställningar

Behöver ni en byggnadsställning för er fasadrenovering eller takarbete?

Vi har alla slags byggställningar som ni behöver. Våra flexibla byggställningar kan byggas i sektioner, med trappor, hiss och bekväma ställningar där hantverkarna kan ställa ifrån sig verktyg och byggmaterial.

Full service när ni hyr byggnadsställningar

Våra byggställningar kan du hyra. Dem kan ni sedan montera som ett ramverk och metallstänger. Ni kan bygga upp dem i så många sektioner som ni behöver. Och mellan sektionerna bygger ni sedan med så många plattformar som ni önskar. Det är där alla hantverkare sedan kan stå när de arbetar. Byggställningarna kan byggas på höjden och i så många sektioner som ni vill. I sektionerna kan ni även lägga till stegar så att alla enkelt kan förflytta sig upp eller ner i byggställningarna.

Behöver ni hyra byggställningar?

Som uthyrare är vi flexibla. Våra praktiska byggnadsställningar som ni kan montera precis som ni behöver och med så många sektioner som helst. 

Fördelar med att hyra byggställningar

Hyra byggställningar:

  • Om ni inte behöver byggställningar mer än någon gång och då och då, är det alltid bättre att hyra byggställningarna. Det är det mest ekonomiska för er på lång sikt.
  • När ni hyr byggställningar vet ni att uthyraren ansvarar för underhållet av dem. Då vet ni att de håller en bra kvalité till lågt pris. Då blir det en sak mindre för er att tänka på.
  • Räkna med att det kan bli dyrt att frakta byggställningarna när ni ska frakta dem, till och från arbetsplatsen. Men hyr ni dem från oss, erbjuder vi er att transportera byggställningarna åt er så att ni inte behöver tänka på den saken.
  • Monteringen kan vara en utmaning om ni inte är vana vid att hyra byggställningar, men vi hjälper er med den saken. Hyr ni era byggställningar av oss behöver ni inte tänka på montering eller transport. Det tar vi hand om åt er.
Vid vilka arbeten är byggställningar användbara?

Enligt Arbetsmiljöverket ska alla arbeten som sker över 2 meter över marknivå, ske med hjälp av byggställningar. Och självklart när ni renoverar tak, byter tak eller lägger nytt tak. Våra byggställningar är mycket användbara och nödvändiga vid alla typer av fasadarbeten, takarbeten och när ni exempelvis monterar hängrännor, stuprännor och renoverar fönster.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vi gör en kostnadsfri besiktning på ditt tak. Ring eller lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan.