Befinner du dig i Danderyd, Huddinge, Nacka, på Lidingö, Ekerö eller Tyresö och önskar hyra en byggställning har du kommit helt rätt. Kanske ska du utföra en renovering av fasad, fönster eller tak och därmed behöver en byggställning.

Vi på Nordiska Ställningsteamet AB har alla slags byggställningar för olika användningsområden. Det finns inte någon byggnadsställning som inte finns hos oss. Våra flexibla byggställningar kan nämligen byggas i många olika variationer och på så sätt bli precis som den byggställning som du behöver för ditt fasadarbete.

Köp eller hyra byggnadsställning 

De byggställningar som vi innehar går att både hyra och köpa, beroende på vad du har för behov. Vi har sett att våra kunder kan behöva göra både och, och många kunder hyr byggställningarna först, för att sedan köpa loss dem helt och hållet. Du kan sedan montera dem som ett ramverk med de metallstänger som följer med. Dessutom kan du bygga dem i så många sektioner som du önskar, mellan sektionerna kan du bygga plattformar.

Våra byggställningar kan du bygga på höjden och på bredden så att den täcker hela husets fasad. Därmed kan du hyra en byggställning oavsett om du ska renovera fasaden, fönster eller tak. I själva byggställningen kan du även lägga till stegar så att alla enkelt kan förflytta dig både upp och ner längs fasaden.

Många av våra kunder är hantverkare som behöver trygga och säkra byggnadsställningar för sitt dagliga arbete. Då behöver de flexibla och praktiska byggnadsställningar som verkligen fungerar i deras verksamhet.

Köpa byggnadsställningar:

Hyra byggställningar:

När måste man använda byggställningar?

Enligt Arbetsmiljöverket ska alla arbeten som sker över 2 meter över marknivå, ske med hjälp av byggställningar. Och självklart när ni renoverar tak, byter tak eller lägger nytt tak. Våra byggställningar finns tillgängliga för er i Danderyd, Huddinge, Nacka, på Lidingö, Ekerö, Tyresö och övriga Stockholmsområdet. De är mycket användbara och nödvändiga vid alla typer av fasadarbeten, takarbeten och när ni exempelvis monterar hängrännor, stuprännor och renoverar fönster.

Hyra byggställning Danderyd Huddinge Nacka Lidingö Ekerö Tyresö
Hyra byggställning Danderyd Huddinge Nacka Lidingö Ekerö Tyresö