Väderskydd

Tjänster

Väderskydd

Hyr våra väderskydd så snart som ni har en byggarbetsplats som behöver skyddas. Genom att hyra våra väderskydd ser ni till så att hantverkarna kan fortsätta jobba oavsett väder!

Som ni kanske vet, så skyddar väderskydd din byggarbetsplats och gör arbetet både bekvämt och säkert – året runt – och oavsett väder. Kallt väder, snö, regn och vind kan skapa utmaningar och förseningar utanför din kontroll. Det är lätt hänt att man ser väderskydd enbart som en extra kostnad, men i själva verket är de förutsättningen för en bättre arbetsmiljö med ett effektivare arbete och kortare byggtid.

Vi tillhandahåller flera olika alternativ

Våra väderskydd kan anpassas till alla typer av byggnader, byggarbetsplatser och innergårdar mm – helt efter era behov:

  • Väderskydd Layher ubix kan byggas i lyft- och rullbara taksektioner.
  • Vi erbjuder väderskydd i aluminium med en takduk  som går att dra ur vid behov för att kunna lyfta in material till arbetsplatsen.
  • Hyr våra platsbyggda och flexibla Hakitec som kan användas på innergårdar med vinklar och vrår. Dessa är våra mest flexibla och anpassningsbara system som går att byggas ut i det oändliga. De kan bli allt från riktigt stora till små skärmtak som endast täcker ett trapptorn vid behov.

Kontakta oss så kommer vi ut på plats! Då kan vi se hur ert väderskydd behöver konstrueras för att täcka era behov.
E-mail: info@nsteamet.se
Växel: 08-30 37 32

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vi gör en kostnadsfri besiktning på ditt tak. Ring eller lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan.