Finns er bostad eller fastighet i Stockholm? Ska ni utföra en renovering av fasad, fönster eller tak och behöver en byggnadsställning i Stockholm?

Vi har alla slags byggställningar i Stockholm. Det finns inte någon byggnadsställning i Stockholm som inte ni finner hos oss. Våra flexibla byggställningar kan nämligen byggas i så många variationer som helst och bli precis som den byggställning som ni behöver för ert fasadarbete.

Service hyra byggnadsställningar i Stockholm

Våra byggställningar som vi har i Stockholm kan du hyra eller köpa om du vill. Dem kan ni sedan montera som ett ramverk med de metallstänger som följer med. Ni kan bygga dem i så många sektioner som ni önskar, mellan sektionerna kan ni bygga plattformar.

Det är där du kan stå när du renoverar, bygger eller målar fasaden, taket eller målar fönster. Våra byggställningar kan du bygga på höjden och på bredden så att den täcker hela husets fasad. I själva byggställningen kan du även lägga till stegar så att alla enkelt kan förflytta dig både upp och ner längs fasaden.

Vill du hyra eller köpa byggställningar i Stockholm?

Vi både hyr och säljer våra byggställningar. Det för vi för att vi har sett att våra kunder kan behöva göra både och, och många kunder hyr byggställningarna först, för att sedan köpa loss dem helt och hållet. Många av våra kunder är hantverkare som behöver trygga och säkra byggnadsställningar i Stockholm för sitt dagliga arbete. Då behöver de flexibla och praktiska byggnadsställningar som verkligen fungerar i deras verksamhet.

Köpa byggnadsställningar i Stockholm:

Hyra byggställningar i Stockholm:

När måste man använda byggställningar i Stockholm?

Enligt Arbetsmiljöverket ska alla arbeten som sker över 2 meter över marknivå, ske med hjälp av byggställningar i Stockholm. Och självklart när ni renoverar tak, byter tak eller lägger nytt tak. Våra byggställningar i Stockholm är mycket användbara och nödvändiga vid alla typer av fasadarbeten, takarbeten och när ni exempelvis monterar hängrännor, stuprännor och renoverar fönster.