Fasadställningar

Tjänster

Fasadställningar

Söker ni efter fasadställningar för fasadrenovering eller takarbete?

Nordiska Ställningsteamet har alla slags fasadställningar som ni kan tänkas behöva. Fasadställningarna kan ni bygga precis efter de behov och önskemål som ni har. Det går att bygga dem i hur många sektioner och våningar som helst. Ni kan bygga fasadställningar med trappor, vinscher och hissar så att ni enkelt kan ta upp byggmaterial, där ni bekvämt kan så och arbeta eller lägga ifrån er verktyg och material.

Få all service när ni hyr fasadställningar

Våra fasadställningar är till för att hyras. Ni kan bygga dem i så många sektioner som ni behöver. Mellan sektionerna bygger ni sedan med så många plattformar som ni önskar. Det är där alla hantverkare sedan kan stå när de arbetar. Fasadställningarna kan byggas på höjden och i så många sektioner som ni önskar. Mellan sektionerna kan ni även bygga med stegar så att ni enkelt kan röra er upp eller ner i fasadställningarna.

Önskar du hyra fasadställningar?

Som uthyrare av fasadställningar är vi flexibla. Våra praktiska fasadställningar som ni kan montera precis som ni behöver och med så många sektioner som helst.

Fördelar att hyra fasadställningar

Hyra fasadställningar:

  • Om ni inte behöver fasadställningar mer än någon gång och då och då, är det alltid bättre att hyra fasadställningarna. Det är det mest ekonomiska för er på lång sikt.
  • När ni hyr fasadställningar vet ni att uthyraren ansvarar för underhållet av dem. Då vet ni att de håller en bra kvalité till lågt pris. Då blir det en sak mindre för er att tänka på.
  • Räkna med att det kan bli dyrt att frakta fasadställningar när ni ska frakta dem, till och från arbetsplatsen. Men hyr ni dem från oss, erbjuder vi er att transportera fasadställningar åt er så att ni inte behöver tänka på den saken.
  • Monteringen kan vara en utmaning om ni inte är vana vid att hyra fasadställningar, men vi hjälper er med den saken. Hyr ni era fasadställningar av oss behöver ni inte tänka på montering eller transport. Det tar vi hand om åt er.
  • Ni kan prova på att använda fasadställningarna först
Måste man alltid använda fasadställningar?

Alla slags fasadarbeten som sker på mer än 2 meter över marknivå, måste ha fasadställningar, enligt lagen. Och självklart om det är så att ni renoverar eller byter tak och lägger nytt tak. Våra fasadställningar är mycket användbara vid alla slags fasadarbeten, takarbeten och till exempelvis vid montering av hängrännor, stuprännor och fönsterrenovering.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vi gör en kostnadsfri besiktning på ditt tak. Ring eller lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan.