Fasadarbeten

Tjänster

Fasadarbeten

Vi erbjuder fasadarbeten i Stockholm

Behöver ni en firma som kan utföra fasadarbeten med hög kvalitet, till rimliga priser och som håller tidsramar och budget? Så har ni kommit helt rätt. Vi erbjuder fasadarbeten på ett fackmannamässigt sätt, med hög kvalitet och håller alltid våra tidsramar.

Vänta inte med att utföra fasadarbeten i Stockholm. Ju mer fasaden får utstå väder och vind, desto större blir kostnaderna när fasadarbetet väl ska utföras. Om ni istället målar om regelbundet, renoverar fönster och dörrar minst vart femte eller tionde år, blir kostnaderna för renoveringen mindre. Det är i regel mer ekonomiskt att utföra mindre fasadarbeten varje år än att vänta tills fasadrenoveringen kräver en stor arbetsinsats och där materialet kostar en hel del att ersätta. 

Slarva inte med målningen om du vill undvika fasadarbete

Att måla huset gör inte bara att huset blir fint och får en ny lyster. Det hjälper också till att skydda fasaden från väta och svartmögel. Se därför till att måla ditt hus regelbundet, så slipper ni få en förstörd fasad bara för att färgen blivit gammal. Oavsett vilken färg ni önskar till ert hus, så behöver ni måla om huset regelbundet. 

Anlita erfarna hantverkare för era fasadarbeten

För att utföra ett hållbart fasadarbete krävs det kunskap och erfarenhet hos den som gör det. Tyvärr går det inte att gå loss med en kofot och hoppas på det bästa. När vi utför fasadarbete i Stockholm ser vi till att utföra det med stor kvalitet. Vi har erfarna hantverkare som vet precis vad som krävs för att fasaden ska bli så bra som möjligt. Det enda som ni behöver oroa er över är vilka färger som ni önskar till er fasad.

Så utför vi fasadarbeten i Stockholm

När vi utför fasadarbeten ser vi till att det blir en renovering av husets fasad som gör hela huset mer hållbart. När vi gör fasadarbeten så:

  • Renoveras vi husets alla fönster och fönsterkarmar.
  • Om ni önskar det kan vi även tilläggsisolera huset för en bättre isolering och för att ni inte ska behöva höga kostnader på uppvärmning av huset.
  • Om ni vill byta från liggande till stående panel, eller tvärtom, så kan vi göra det.
  • Vi kan måla om med ny färg på huset. Kom bara ihåg att om vi byter färgen på huset, måste ni alltid ansöka om bygglov för den nya färgen. På samma sätt behöver ni även bygglov om vi byter materialet på fasaden – om det inte är i exakt samma färg som förut. Det bästa är att alltid rådfråga byggnadsnämnden i er kommun innan ett stort fasadarbete, så att ni inte måste göra om hela fasadarbetet.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vi gör en kostnadsfri besiktning på ditt tak. Ring eller lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan.